PULS BAR Protein

Maut: Mansikka - Suklaa - Vanilja - Karpalo
 • GLUTEENITON PROTEIINIPATUKKA

  Syö edistääksesi lihasmassan kasvua, palautuaksesi harjoituksesta tai välipalana. Heti treenin jälkeen nautittuna laadukas proteiini auttaa kasvattamaan lihasmassaasi. Ravinteikkaan patukan proteiinin ja hiilarin suhde on erinomainen palautumiseen.

  Monosakkaridit sekä hiilihydraatit täyttävät lihasten sisäisiä varastoja ja tuovat voimakkaan energialisäyksen. 10 % kuitupitoisuus parantaa ruuansulatusta ja ravitsee miellyttävän pitkään. Lisäksi mansikka- ja suklaamaut ovat myös vähälaktoosisia.

  Makuina Suklaa, Mansikka ja Vanilja.

  KÄYTTÖTARKOITUS

  Ennen treeniä, treenin jälkeen, välipalana.

  Miksi proteiini on tärkeää?

  Proteiinia tarvitaan kaikkialla elimistössä. Esimerkiksi erilaiset tärkeät entsyymit, hormonit ja immuunipuolustuksen solut muodostuvat proteiineista. Tämän lisäksi proteiinit ovat tärkeitä rakennusaineita lihaksille ja luustolle. Proteiini edistääkin lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston säilymistä normaalina.

  Täysin gluteeniton?

  Kyllä! Tämä tuote on täysin gluteeniton ja sopii mm. keliaakikoille.

  Miksi kuituja pitäisi syödä enemmän?

  Suomalaiset syövät keskimäärin liian vähän kuituja. Niitä suositellaan aikuisille 25-35 grammaa päivässä. Runsaskuituinen ruoka edistää ruuansulatusta ja pitää suoliston kunnossa.

  Ravintoarvot Suklaa / 100 g (60 g)
  Energia kJ/kcal
  1685/402 (1011/241)
  Rasva
  14 g (8,4 g)
  Hiilihydraatit
  39 g (23 g)
  joista sokereita
  29 g (17 g)
  Kuitu
  9,9 g (5,9 g)
  Proteiini
  25 g (15 g)
  Suola
  0,1 g (0,06 g)
  Ainesosat

  Suklaanmakuinen: Gluteeniton. Ainesosat: heraproteiinikonsentraatti ja soijaproteiini-isolaatti 25,8 %, tärkkelyssiirappi, kuorrute 18 % (sokeri, palmuöljy, kaakaojauhe 10 %, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi), oligofuktoosi, rapsiöljy, rusina, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), soijahiutale, kaakaojauhe 2 %, riisimuro (riisi, sokeri, porkkana), emulgointiaine (soijalesitiini), aromi. Saattaa sisältää jäämiä maapähkinöistä ja pähkinöistä.

  Mansikanmakuinen: Gluteeniton. Ainesosat: heraproteiinikonsentraatti ja soijaproteiini-isolaatti 25,8 %, glukoosisiirappi, kuorrute 18 % (sokeri, palmuöljy, herajauhe, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine [soijalesitiini], aromi), oligofruktoosi, jauhettu karpalo (karpalo, sokeri, auringonkukkaöljy, mustaherukka tiiviste), rapsiöljy, soijahiutale, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), mansikan palat  1,6 % (omena- ja mansikkasose 44 %, fruktoosi-glukoosisiirappi, sokeri, hyytelöitymisaine [pektiini], happamuudensäätöaine [omenahappo]), emulgointiaine (soijalesitiini), aromi. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja maapähkinöistä.

  Vaniljanmakuinen: Gluteeniton. Ainesosat: heraproteiinikonsentraatti ja soijaproteiini-isolaatti 25,8 %, tärkkelyssiirappi, kuorrute 18 % (sokeri, palmuöljy, herajauhe, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine [soijalesitiini], aromi), oligofruktoosi, rapsiöljy, rusina, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kookoshiutale, soijahiutale, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja maapähkinöistä.