PULS RECO -JAUHE

Maut: Suklaa
 • PALAUDU TREENIN JÄLKEEN

  PULS RECO on ravitseva proteiini-hiilihydraattijuomajauhe. Suunniteltu erityisesti harjoituksesta palautumiseen. Toimii myös smoothien tai puuron kanssa. Herakonsentraatti ja maltodekstriini muodostavat erinomaisen proteiini-hiilihydraattiyhdistelmän. Jauhe sisältää proteiinia ja hiilihydraattia 1:1, mikä on optimaalinen suhde harjoittelusta palautumiseen.

  Puolen tunnin sisällä treenin loppumisesta nautittuna aloittaa palautumisen ja maksimoi treenin tulokset. Suomessa valmistettu jauhe on makeutettu sukraloosilla ja stevioliglykosideilla. Käyttökokemuksesta on pyritty tekemään mahdollisimman sujuvaa. Jauhe liukenee helposti nesteeseen ja avattu pussi kulkee tehokkaan sulkijamekanismin myötä kätevästi mukana.

  Sekoita 50 g jauhetta veteen tai maitoon, mausta kovalla treenillä ja levolla.

  Makuna suklaa.

  Käyttötarkoitus
  Treenien jälkeen, välipalana.

  Mitä eroa on RECO:lla ja WHEY:llä?

  RECO on tarkoitettu erityisesti suorituksesta palautukseen, kun taas WHEY keskittyy erityisesti lihasten kasvun ja lihasmassan säilymisen edistämiseen.

  Onko hiilareita pakko syödä?

  On, jos haluaa jaksaa niin arjessa, kuin treeneissäkin. Hiilihydraatit ovat elimistön polttoainetta, jotta tarvitaan niin kovassa treenissä, kuin siitä palautumiseenkin. Lihakset saavat niistä nopeasti energiaa aktiivisen päivän aikana. Hiilihydraatit ovat tärkeitä myös aivoille, sillä ne eivät pysty käyttämään muita energianlähteitä kun ainoastaan poikkeustapauksissa. Hiilihydraattien avulla mieli pysyy virkeänä ja kroppa vahvana.

  Ravintoarvot suklaa / 100 g (50 g)
  Energia kJ/kcal
  1663/832 (397/199)
  Rasva
  6,1 g (3,0 g)
  josta tyydyttynyttä
  3,2 g (1,6 g)
  Hiilihydraatti
  41,8 g (20,9 g)
  josta sokereita
  12,6 g (6,3 g)
  Proteiini
  41,5 g (20,7 g)
  Suola
  1,3 g (0,6 g)
  Laktoosi
  5,2 g (2,6 g)
  Ainesosat

  Suklaanmakuinen proteiini-hiilihydraattijuomajauhe. Sisältää makeutusaineita. Ainesosat: herakonsentraatti (maidosta), maltodekstriini, kaakaojauhe (5 %), dekstroosi, aromit, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), suola, makeutusaineet (sukraloosi, stevioliglykosidi).