PULS PUURO

Maut: Omena-Kaneli-Chia & Mustikka-Maca
 • UUTUUS! Proteiinipuuro superaineksista

  PUURO on heraproteiinilla ja superfoodeilla rikastettu gluteeniton kaurapuuro. Annoskupillinen PUUROA sisältää jopa 30 g proteiinia. Lisäksi tuotteessa on runsaasti kuitua. PUURO on suunniteltu antamaan sinulle kaikki mitä tarvitset kiireen keskellä – tinkimättä terveellisyydestä tai mausta. Lisäksi se on todella helppo valmistaa!

  Kaksi herkullista makua: Mustikka-maca ja Omena-kaneli-chia.

  Maut ovat peräisin luonnollisista lähteistä, makeus Steviasta.

  Käyttötarkoitus: Erinomainen aamu- tai välipala, runsaalla proteiinilla. Kätevä mikronkestävä kuppi. Voit myös lisätä kiehuvan veden suoraan kuppiin. Valmista muutamassa minuutissa!

  GLUTEENITON

  Miksi kuitua pitäisi syödä?

  Kuitu heikentää sokerin imeytymistä verenkiertoon. Kun syöt runsaasti kuituja sisältäviä elintarvikkeita, kuten täysjyvätuotteita, kyseisissä elintarvikkeissa oleva sokeri imeytyy hitaammin, estäen liian nopean veren sokeritason nousun. Tasainen sokerin imeytyminen on hyvästä, sillä se pitää sinut kylläisenä pidempään ja estää liian nopean glukoositason vaihtelun

  Ravintoarvot Omenan ja kanelin / 100 G
  Energia
  337
  Rasvaa
  7,3 g
  josta tyydyttynyttä
  1 g
  CarbohydratesHiilihydraatit
  35,8 g
  josta sokereita
  2,2 g
  Proteiinia
  29,5 g
  Laktoosia
  1 g
  Ravintokuitu
  7,7 g
  Suola
  0,4 g
  Ravintoarvot Mustikan ja macan / 100 G
  Energia
  330 kcal
  Rasvaa
  7,1 g
  josta tyydyttynytt
  1 g
  Hiilihydraatit
  37,4 g
  josta sokereit
  1,5 g
  Proteiinia
  29 g
  Laktoosia
  1 g
  Ravintokuitu
  7,5 g
  Suola
  0,4 g
  Ainesosat

  Mustikan ja macan makuinen proteiinipuuro. Sisältää makeutusainetta. Ainesosat:gluteeniton täysjyväkaurahiutale, heraproteiini (maidosta), auringonkukkalesitiini, mustikkajauhe, mustikka, Lepidium meyenii (maca), luontaiset aromit, makeutusaine (stevioliglykosidi).

  Omenan ja kanelin makuinen proteiinipuuro.
  Sisältää makeutusainetta. Ainesosat:gluteeniton täysjyväkaurahiutale, heraproteiini (maidosta), auringonkukkalesitiini, chian (Salvia hispanica) siemenet, omenanpaloja, luontaiset aromit, makeutusaine (stevioliglykosidi).