PULS SHOT Pre-Workout

Maut: Berry Boost, Cola
 • RASVATON, SOKERITON JA VÄHÄKALORINEN

  Kahden kahvikupillisen verran kofeiinia sisältävä energiajuoma ei anna siipiä vaan suihkumoottorin. 60 millilitran juoma sopii erinomaisesti ennen kovaa urheilusuoritusta tai kun olet väsynyt. Yksi huikka ja elimistösi on valmis haasteeseen.

  PWO SHOT on rasvaton, sokeriton ja vähäkalorinen. Shotti sisältää suoritusta edesauttavia aineita: 200 mg kofeiinia, arginiinia 2000 mg, beta-alaniinia 2000 mg sekä B6- ja B12-vitamiineja. Arginiini on aminohappo, joka kestävyysharjoittelussa optimoi lihasten hapensaannin ja voimaharjoittelussa edistää pumpin saamista. Beta-alaniinia hyödynnetään hidastamaan lihasten väsymistä lyhytkestoisissa ja intensiivisissä suorituksissa.

  Makuna Marjasekoitus.

  Käyttötarkoitus

  Ennen treeniä, piristykseen.

  Kofeiinin hyödyt?

  Kofeiinilla on todettu olevan urheilusuoritusta ja kestävyyttä parantavia vaikutuksia. Varsinkin jos olo on vähän vetämätön, kofeiinin avulla suorituksesta voi saada paljon enemmän irti. Erityisen hyvin vaikutukset näkyvät heillä, jotka eivät juo kahvia tai käytä muita kofeiinia sisältäviä tuotteita päivittäin. Varo kuitenkin nauttimista kofeiinia lähellä nukkumaanmenoa.

  Mitä ovat beta-alaniini ja arginiini?

  Nämä ovat aminohappoja. Beta-alaniinista muodostuu karnosiinia, joka puskuroi lihasten sisäistä pH:ta. Tämä tarkoittaa sitä, että lihasten väsyminen maitohapon johdosta hidastuu ja lihaskestävyys paranee. Arginiini taas toimii elimistössä typpioksidin kautta. Typpioksidi mm. laajentaa verisuonia ja parantaa verenkiertoa työskenteleviin lihaksiin.

  Ravintoarvot / 100 ml (60 ml)
  Energia kJ/kcal
  115/27 (69/16)
  Rasva
  0 g
  josta tyydyttynyttä
  0 g
  Hiilihydraatti
  0 g
  josta sokereita
  0 g
  Proteiini
  6,7 g (4 g)
  Suola
  0 g
  Ainesosat

  Korkea kofeiinipitoisuus (333 mg/100 ml). Ainesosat: vesi, arginiini 2000 mg, beta-alaniini 2000 mg, happamuudensäätöaine (omenahappo, sitruunahappo), kofeiini, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi, makeusuaineet (asesulfaami K, sukraloosi, stevioliglykosidit), väri (E133), B6-vitamiini, B12-vitamiini. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa ja kalaa.