PULS SHOT Protein

Maut: Mansikka-vadelma
 • NOPEASTI IMEYTYVÄÄ PROTEIINIA

  Proteiinia ja vähän äkkiä. PULS SHOT Protein on 60 ml proteiinijuoma, joka iskee proteiinit lihaksiisi yhdellä huikalla. Proteiinishotti sopii sinulle, joka treenaat kovaa ja arvostat käytännöllisyyttä. Erinomainen juoma, mikäli haluat vähentää rasvaa, mutta ylläpitää lihasmassaa.

  Ravintoarvoiltaan mestarillinen tuote sisältää 20 grammaa proteiinia, mutta ei yhtään sokeria. Proteiininlähteinä ovat heraproteiini-isolaatti ja hydrolisoitu kollageeni. Hydrolisoitu kollageeni imeytyy lihaksiin erityisen nopeasti.

  Makuna Mansikka & Vadelma.

  Käyttötarkoitus

  Treenin jälkeen, proteiinintarpeeseen

  Miksi proteiini on tärkeää?

  Proteiinia tarvitaan kaikkialla elimistössä. Esimerkiksi erilaiset tärkeät entsyymit, hormonit ja immuunipuolustuksen solut muodostuvat proteiineista. Tämän lisäksi proteiinit ovat tärkeitä rakennusaineita lihaksille ja luustolle. Proteiini edistääkin lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston säilymistä normaalina.

  Ei yhtään sokeria?

  Kyllä! Proteiinishotti on täysin sokeriton.

  Ravintoarvot / 100 ml (60 ml)
  Energia kJ/kcal
  537/126 (322/76)
  Rasva
  Jäämiä
  josta tyydyttynyttä
  Jäämiä
  Hiilihydraatti
  Jäämiä
  josta sokereita
  Jäämiä
  Proteiini
  33,3 g (20 g)
  Suola
  0,05 g (0,03 g)
  Ainesosat

  Sisältää makeutusaineita. Ainesosat: vesi, proteiiniseos (hydrolysoitu kollageeni, heraproteiini-isolaatti [maito], Peptopro® [maito]), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi, makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi, stevioliglykosidit), väri (E124). Voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta.