PULS WHEY-JAUHE

Maut: Suklaa- Minttusuklaa
 • EDISTÄ LIHASKASVUASI

  PULS WHEY on raikas ja luonnollinen proteiinijuomajauhe. Herakonsentraatista voimansa saava jauhe sisältää yli 70 % proteiinia. Sopii aktiiviseen elämään ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Sisältää luonnollisesti tärkeitä BCAA- ja L-glutamiini -aminohappoja.

  Aktiivisen liikkujan kroppa ja lihakset vaativat noin 1,5 grammaa proteiinia painokiloa kohti – joka päivä. WHEY antaa lihaksille kasvun eväät ja edistää palautumista. Suomessa valmistetut jauheet on makeutettu sukraloosilla ja stevioliglykosideilla, minkä vuoksi ne sisältävät vain luontaisia sokereita herasta. PULS-jauheiden käyttökokemuksesta on pyritty tekemään mahdollisimman sujuvaa. Jauhe liukenee helposti nesteeseen ja avattu pussi kulkee tehokkaan sulkijamekanismin myötä kätevästi mukana.

  Sekoita 30 g jauhetta veteen tai maitoon, mausta kovalla treenillä ja levolla.

  Makuina mansikka, suklaa ja minttusuklaa.

  Miksi proteiini on tärkeää?

  Proteiinia tarvitaan kaikkialla elimistössä. Esimerkiksi erilaiset tärkeät entsyymit, hormonit ja immuunipuolustuksen solut muodostuvat proteiineista. Tämän lisäksi proteiinit ovat tärkeitä rakennusaineita lihaksille ja luustolle. Proteiini edistääkin lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston säilymistä normaalina.

  Mitä eroa on WHEY:llä ja RECO:lla?

  WHEY on tarkoitettu lihaskasvun edistämiseen ja lihasmassan säilymiseen, kun taas RECO:n päähuomio keskittyy palautumiseen.

  Ravintoarvot suklaa / 100 g (30 g)
  Energy
  1665/500 (398/119)
  Fat
  7,9 g (2,4 g)
  of which saturated
  5 g (1,5 g)
  Carbohydrates
  12,4 g (3,7 g)
  of which sugars
  9,5 g (2,9 g)
  Protein
  71,2 g (21,4 g)
  Salt
  1,5 g (0,45 g)
  Lactose
  9,1 g (2,7 g)
  Ainesosat

  Suklaanmakuinen proteiinijuomajauhe. Sisältää makeutusaineita. Ainesosat: herakonsentraatti (maidosta), kaakaojauhe (5 %), aromit, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), suola, makeutusaineet (sukraloosi, stevioliglykosidi).

  Minttusuklaanmakuinen proteiinijuomajauhe. Sisältää makeutusaineita. Ainesosat: herakonsentraatti (maidosta), kaakaojauhe (4 %), aromit, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), suola, makeutusaineet (sukraloosi, stevioliglykosidi).