TARINA

MITÄ ON PULS?

Se on kolahdus, kun painot iskeytyvät kuntosalin lattiaan. Lenkkareiden taonta hiljaisella pururadalla tai teräksen rohina, kun se veistää jäähän päivän ensimmäiset urat. Sydämen syke. Rytmi, joka kuljettaa meitä eteenpäin. Tavoite kerrallaan. Lyönti kerrallaan.

MEIDÄN TARINA

Vuonna 2014 kolme suomalaismiestä, painimolskilla leijonanosan elämästään viettänyt Tuomas, kuntosalilla viihtyvä Jonne ja kesälomat golfviheriöllä käyttävä Matti, kokivat samanlaisen herätyksen. He ymmärsivät, miten vaikea on yhdistää vaativa työ, liikunta ja terveellinen ruokavalio. He halusivat tehdä asialle jotain. He päättivät rakentaa yrityksen, joka tarjoaa laadukkaita ja hyvänmakuisia välipaloja aktiiviseen elämään. Samalla mielessä kyti kunnianhimoinen ajatus tuotteista, jotka sopivat myös huippu-urheilijoille.

Syntyi idea, joka jalostui toiminnaksi. Syntyi PULS Nutrition. Elettiin kevättä 2014. Alkoi kova työ. Ensimmäiset PULS-tuotteet nähtiin kaupoissa alkuvuodesta 2015. Proteiinipatukat löivät tahdit tulevalle. Alkuvuonna 2016 PULS otti askeleen kohti kokonaisvaltaista proteiinivälipalojen tarjoajaa. Shotit, keksit ja vohvelit näkivät päivänvalon.

Me PULS´ssa haastamme alan toimintamalleja ja tuomme markkinoille jännittäviä tuotteita aktiivisille ihmisille. Kehitymme, kasvamme ja luomme uutta. Toimimme vastuullisesti, toisiamme ja sidosryhmiämme kunnioittaen, asiakkaista huolta pitäen. Hymyssä suin, mutta hikeä säästämättä.

CONTACT US

Meritullinkatu 33
00170 Helsinki

Finland

info@pulsnutrition.com

​​

© 2021 Puls Nutrition